Uw huwelijksreis op cruise

Wat is er meer romantisch dan samen wegzeilen met een prachtige zonsondergang. Wondersmooie zandstranden, dineren met zicht op een feeëriek zicht op de oceaan, en relaxerende spa pakketten voor twee zijn maar enkele van de romantische pakketten die we voor u ter beschikking hebben.
Romantische bestemmingen voor honeymooners op de schepen van MSC Cruises

Romantische bestemmingen

Wilt u een goedgevuld foto-album, met foto's van meer dan één enkele bestemming?. Wij bieden een ruime keuze van routes: van romantische bestemmingen aan de Middellandse Zee, tot de maagdelijk witte Caribische stranden. U hebt alle tijd om te onstpannen, want het cruiseschip vaart van het ene eiland naar het andere. Dit geeft u de tijd om ontspanning en inspanning af te wisselen, want aan boord hebt u natuurlijk ook de gelegenheid om uw sportieve behoeftes te bevredigen. Waar u ook naar op zoek bent, u zult het ongetwijfeld vinden aan boord van één van de door ons uitgezochte cruiseschepen!

Veel activiteiten aan boord voor honeymooners

Een ruime keuze aan activiteiten

Gedurende de hele dag zijn er acticiteiten voorzien: vul u dagen met sightseeing, watersport, culturele activiteiten of door aan de lounge aan het zwembad te zitten en te ontspannen. 's Avonds kunt u een bezoekje brengen aan de casino's, onze talrijke shows live komen bekijken, dansen of genieten van een rustige avond onder een prachtige sterrenhemel.

Luxueuze suites voor het comfort van koppels aan boord van de schepen van MSC Cruises

Luxueuze kajuiten en suites

De cruiseschepen bieden een enorme keuze aan types van kajuiten en suites. De meeste ervan hebben een privé-balkon. Voor luidruchtige locaties of kajuiten met een slecht zicht hoeft u niet te vrezen. Aan boord van elk schip geniet u van een 24u service, bij sommige maatschappijen zelfs met butler.
Speciaal in de watten leggen van honeymooners aan boord van de schepen van MSC Cruises

Uitzonderlijk in de watten leggen

De schepen die wij u aanbieden, beschikken over de best verfijnde gepersonaliseerde dienst van getraind personeel. De staff zal er alles aan doen om u een comfortabele en onvergetelijke huwelijksreis te bieden.
 
 
 Lees hier meer over de speciale services voor huwelijksreizen

Copyright © 2013 Liesbet's reiscenter - Webdesign door WebMamba.

Algemene voorwaarden